Jarní sezóna 2011 začíná v pondělí 28.3.

20.03.2011 11:23

 

Jarní sezóna Hanspaulky roku 2011 začíná prvními zápasy v pondělí 28.3.2011. Kompletní rozpis zápasů všech mužstev 1.ligy ke stažení naleznete ZDE. Dále bylo i rozděleno pískání pro jednotlivá mužstva. Seznam hřišť s popisem platným pro jaro 2011 je ke stažení ZDE.

Jaké jsou novinky nebo změny v SŘ a DŘ?
1) Pokud hráč obdrží v utkání dvě žluté karty (a po té je vyloučen) nezapočítává se mu do celkové bilance žádná z udělených žlutých karet.
2) Pokud hráč obrdží v utkání žlutou kartu a po té je vyloučen (rovnou červená karta bez udělení druhé žluté karty), započítává se mu do celkové bilance žlutých karet jedna žlutá karta!
3) Za žádné provinění nelze uložit jednotlivci podmíněný trest zastavení závodní činnosti.

Kompletní změny naleznete ke stažení ZDE.

Rozlosování 1.ligy
Rozlosování se jistě nemine kritice některých týmů a jednotlivců! Zásadním problémem ovšem zůstává nejednotný hrací den! Ani v nejvyšší lize hanspaulky zřejmě není možné sjednotit hrací den s výjimkou posledního kola! Kdyby ovšem šlo odehrát kolo alespoň v jednom týdnu ... Hned první kolo je ovšem pěkně natažené a tak zatím co 4 zápasy se hrají v pondělí 28.3. a další 3.4. tak kolo bude dohráno 26.4.! Teprve po 4.kole tak budeme mít kompletní tabulku! To stojí za zamyšlení ...

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.