Výběry Hanspaulky porazily výběry reprezentace ČR - Český Dub

01.05.2014 20:00

Dne 1.5.2014 se na umělce Podještědského sportovního areálu v Českém Dubu uskutečnily první dva zápasy nově se tvořícího Výběru Hanspaulské ligy. K přátelským zápasům si nás pozval Luděk Zelenka (manažer reprezentace ČR v malé kopané). Utkání se uskutečnila v rámci srazu a soustředění reprezentačního mužstva ČR.
Hráči Hanspaulky, kteří prošli výběrem konaným v Praze - Štěrboholy vytvořili dvě mužstva a sehráli své první zápasy za Výběr HL a to hned proti výběru reprezentace. Kromě klubových spoluhráčů tak nastoupili v jednom týmu vlastně vůbec poprvé a mnohdy se svými nesmiřitelnými rivaly z bojů o titul v Hanspaulské lize! Opravdu zajímavý pohled a v pravdě historický, protože to byly první vystoupení Hanspaulky jako soutěže Pražského Svazu Malé Kopané. Není možné mluvit o rozdělení do dvou mužstev jako o prvním nebo druhém výběru HL a přijímáme jen rozdělení na "bílý Výběr HL" a "žlutý Výběr HL", tedy podle barvy dresů nikoliv snad kvality hráčů.

Výběr Hanspaulské ligy (bílé dresy) - Reprezentace ČR (červení) 3:2

Fotky z utkání : najdete v Galerii Výběru Hanspaulské ligy
Video celého utkání: naleznete na YouTube kanálu Výběru Hanspaulské ligy

Výběr Hanspaulské ligy (žluté dresy) - Reprezentace ČR (modří) 7:2

Fotky z utkání : najdete v Galerii Výběru Hanspaulské ligy
Video celého utkání: naleznete na YouTube kanálu Výběru Hanspaulské ligy

 K utkáním snad jen tolik, že Hanspaulka soupeřům jasně předvedla, kde se hraje nejlepší malá kopaná v ČR a že nově se tvořící Výběr reprezentace ČR by se bez hráčů z Hanspaulské ligy neměl obejít. I v prvním zápase byla převaha našeho týmu zřejmá, jenže za stavu 3:0 dostal "taktický pokyn" od trenérů Výběru ČR, aby se snažil bránit na vlastní polovině ... Zřejmě si chtěli vyzkoušet nějaké varianty, které během soustředění reprezentace trénovali ... Tento styl ovšem hráčům Hanspaulky není bytostně vlastní a tak se soupeři podařilo výsledek korigovat ... Jak by to asi dopadlo pak předvedl "žlutý tým Výběru Hanspaulky", který svého soupeře smetl 7:2, což byl vzhledem k průběhu zápasu výsledek ještě milosrdný ... Inu, nejlepší obranou je útok! 
Děkujeme Luďku Zelenkovi, že dal šanci nově se tvořícímu týmu Výběru Hanspaulské ligy sehrát první dva zápasy své historie! Věříme, že naši hráči svým výkonem přesvědčili i trenéra reprezentace, že by se měl poohlédnou i po někom z Prahy a konkrétně Hanspaulky.

Odkaz: Hodnocení ze strany Asociace malého fotbalu ČR naleznete zde.

V bílém Výběru Hanspaulské ligy hráli: 

stojící z leva Petr Cipra, Jaroslav Procházka, Ondřej Penc, Roman Alba, Michal Uhlíř, Jaroslav Bellada
vpředu z leva Lukáš Hora, Stanislav Mařík, Václav Bellada, Alexander Karolyi

Ve žlutém Výběru Hanspaulské ligy hráli:

stojící z leva Filip Kudrnáč, Michal Holeček, Jakub Klír, Vít Turtenwald, Jakub Hejret, Alexander Karolyi
dole z leva Jakub Slunéčko, Tomáš Fitzel, Jiří Novák, Jindřich Stejskal

Společné foto se soupeřem po prvním zápase.

Společné foto se soupeřem po druhém zápase.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.